Vliegveld Eindhoven

Het vliegveld Eindhoven vormt een uitstekende vertrekluchthaven, bijvoorbeeld op het moment dat u een stedentrip wenst te maken. U kunt er vertrekken richting een groot aantal bestemmingen door heel Europa, waarbij u uiteraard een scherpe prijs betaalt. Dit heeft te maken met de relatief lage belastingen die de luchthaven rekent, maar ook met het feit dat u er gebruik kunt maken van de verschillende prijsvechters, welke altijd zullen zorgen voor de beste mogelijkheden omtrent goedkoop vliegen. Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer consumenten gebruik maken van het vliegveld Eindhoven. Houd er echter rekening mee dat ook deze luchthaven onderdeel uitmaakt van de groep die luchthaven Schiphol in eigendom heeft.

Eindhoven internationaal vliegveld

Vliegveld Eindhoven is een internationale luchthaven, wat betekent dat u er richting een groot aantal bestemmingen kunt vertrekken. De luchthaven heeft maar één vertrek- en aankomsthal en is wat dat betreft een stuk kleiner van opzet. Dat neemt echter niet weg dat u er de mogelijkheid heeft om een vlucht te boeken naar bijvoorbeeld de verschillende belangrijke en mooie steden in Europa. Ook zakelijk gezien biedt vliegveld Eindhoven een aantal interessante mogelijkheden. De snelheid van vertrekken ligt er doorgaans een stuk hoger, omdat de luchthaven minder groot en daarmee ‘log’ is dan Schiphol.

Veel prijsvechters

Bovendien vliegen veel van de prijsvechters vanaf vliegveld Eindhoven, in plaats van Schiphol. Dit betekent dat u er de mogelijkheid heeft om voor een paar tientjes een vlucht te boeken richting bijvoorbeeld Londen, Barcelona, Berlijn of een van de andere steden in Europa en daarmee is er uiteraard zeer zeker sprake van goedkoop vliegen. Afhankelijk van uw locatie in Nederland ligt de luchthaven wat dichterbij of juist verder weg, maar de afstanden blijvend doorgaans goed te overzien. Houd er echter rekening mee dat het vliegveld Eindhoven niet zo goed met de bus bereikbaar is. Met de auto gaat dit een stuk beter, maar er is minder parkeerruimte beschikbaar dan bij bijvoorbeeld Schiphol.

Previous post:

Next post: