Stedentrips

Houdt u van stedentrips, maar wenst u de kosten graag goed in de hand te houden? U kunt goedkope stedentrips maken, door bijvoorbeeld het hotel en de vlucht los te boeken. Maak bovendien gebruik van andere luchthavens dan Schiphol, aangezien u de kosten op die manier vaak goed kunt drukken. Vertrek bijvoorbeeld eens vanaf luchthaven Eindhoven, of zorg er met een vlucht vanuit Duitsland of België voor dat u niet teveel betaalt. U kunt de prijzen van de stedentrips op die manier flink drukken, terwijl u toch kunt genieten van een paar dagen vrij om een nieuwe stad te leren kennen. Houd dus ook bij stedentrips weer goed de vliegtarieven in de gaten, want u wilt natuurlijk altijd goedkoop vliegen.

Goedkope stedentrips

Het zijn vooral de goedkope stedentrips, die ervoor zorgen dat u een groot aantal plaatsen in Europa kunt gaan zien. Verblijf bijvoorbeeld in een hostel en maak gebruik van een budget vliegmaatschappij. U betaalt dan slechts een paar tientjes voor zowel de reis als het verblijf. Het is vervolgens interessant om op een goedkope manier te eten bij bijvoorbeeld de plaatsen waar ook de lokale bevolking komt, uiteraard verwijderd van de grote toeristische trekpleisters waar u de hoofdprijs zou betalen. Een stedentrip hoeft wat dat betreft niet duur te zijn, mits u daar zelf slim mee omgaat.

Vlucht en hotel los boeken

U kunt bovendien een goedkope stedentrip boeken door het hotel of hostel en de vlucht in ieder geval los te boeken. Boek de vlucht al ver van tevoren, of maak aan de andere kant gebruik van een last minute voor extra goedkoop vliegen. Indien u alleen of met 2 personen reist is er eigenlijk altijd wel een plaats in het vliegtuig vrij, zeker buiten het hoogseizoen. Boek online zo voordelig mogelijk een hostel of een hotel en zorg er op die manier voor dat u de stedentrip op een voordelige manier vorm kunt geven, terwijl u er toch optimaal van kunt genieten.

Previous post:

Next post: